Parkeren vliegveld Dusseldorf

Op deze pagina leest u alles over parkeren vliegveld Dusseldorf. Kort parkeren op de luchthaven van Dusseldorf zelf is mogelijk voor drie euro per uur. Op parkeerplaats P1 ligt dit bedrag iets hoger; 3,50 per uur. Lang parkeren is ook mogelijk tegenover € 63 voor drie dagen, € 65 voor 8 dagen en € 90 voor een periode van drie weken. Maar bij enkele goedkope aanbieders parkeren op vliegveld Dusseldorf is ook mogelijk.


U kunt verder parkeren op parkeerterrein P23, waar parkeren slechts € 5,50 per dag kost. Dit kost u per drie weken dan € 52,50. Het enige nadeel is dat u enig geluk moet hebben bij deze parkeerplaats. Vaak is dit parkeerterrein vol.

Alternatieven parkeren Dusseldorf Airport
In de buurt van vliegveld Dusseldorf zijn meer alternatieven om te parkeren. Deze parkeerterreinen zijn beter betaalbaar vergeleken met uw auto parkeren vlakbij Dusseldorf Airport. Het ene alternatief ligt verder van het vliegveld af dan het andere alternatief, wat je ook terug ziet in de tarieven voor het parkeren rondom het vliegveld. Maar er zijn ook enkele relatief goedkope mogelijkheden om te parkeren bij Dusseldorf Airport.

Parkeren in Dusseldorf stad
Parkeren
Naast de mogelijkheden voor parkeren vliegveld Dusseldorf, kun je ook in en rond het centrum van Dusseldorf parkeren voor als je besluit nog even een kijkje te nemen in de stad of wanneer u verblijft in een hotel in Dusseldorf. In het centrum van Düsseldorf geldt betaald parkeren, waarbij de parkeerduur onbeperkt is. De volgende betaaltijden gelden in en rond het centrum:
• maandag t/m vrijdag: 09.00-18.00 uur
• zaterdag: 09.00-16.00 uur

De tarieven voor het kort parkeren in de binnenstad zijn laag vergeleken met het parkeren op vliegveld Dusseldorf:
• tarief tot 11.00 uur : € 0,45 per 30 min.
• tarief na 11.00 uur : € 0,95 per 30 min.
In het eerste schilgebied rondom het centrum geldt een tarief van 30 cent per 30 minuten tot 11.00 uur, en daarna geldt het tarief van € 0,55 per 30 min.

Plattegrond parkeren vliegveld Dusseldorf
Men heeft van vliegveld Dusseldorf een overzichtelijke plattegrond ontwikkeld waarom je duidelijk kunt zien waar je short-stay en long-stay kunt parkeren. Bekijk hier de plattegrond:

Parkeren vliegveld Dusseldorf