Vliegen op het vliegveld Dusseldorf

Het vliegveld Düsseldorf is de tweede grootste luchthaven van Duitsland en daarnaast ook één van de grootste luchthavens van Europa. Een groot aantal verbindingen maakt het mogelijk om van waar dan ook in Europa naar dit vliegveld te vliegen. Ook voor inwoners van Nederland en België is dit een interessante luchthaven omwille van het enorme aanbod aan verbindingen. Wil je niet met de auto naar Düsseldorf rijden om van daar uit naar je vakantiebestemming te vliegen, dan kan je ook nog steeds kiezen voor de trein. De Thalys brengt je immers in geen tijd van Nederland en België naar de Duitse luchthaven Düsseldorf Airport.

Naar Düsseldorf vliegen voor een stedentrip

Düsseldorf is natuurlijk zoveel meer dan enkel en alleen de internationale luchthaven. Erg veel mensen kiezen er dan ook jaarlijks voor om kennis te maken met deze moderne, grote stad. Ook wat dat betreft kan het boeken van een vlucht naar het vliegveld Düsseldorf een interessante oplossing betekenen. De luchthaven ligt slechts op een afstand van ongeveer 7 kilometer ten opzichte van het centrum van de stad. Op deze manier sta je in geen tijd in je accommodatie en kan je meteen beginnen met het ontdekken van de stad. Het mag bijgevolg duidelijk zijn, ook toeristen die graag de geheimen van Düsseldorf willen ontdekken kunnen er beslist voor kiezen om een vlucht naar deze populaire luchthaven te boeken.

Van Nederland naar Düsseldorf vliegen, kan dat?

Veel Nederlanders die graag een vlucht vanaf Düsseldorf willen boeken kiezen er voor om met de Thalys van Brussel-Zuid naar de luchthaven te treinen. Echter bestaat er ook nog een andere mogelijkheid. De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM biedt haar reizigers immers de mogelijkheid om een rechtstreekse vlucht te boeken naar Düsseldorf Airport. Op deze manier hoef je niet lang te treinen en ook op vlak van kostprijs zullen beide manieren van reizen waarschijnlijk maar weinig verschillen. Vanuit Nederland naar het vliegveld Düsseldorf vliegen is met andere woorden geen enkel probleem!