Wees slim: vergelijk vliegtickets van verschillende aanbieders

Vliegtickets kunnen een flink gat in je reisbudget slaan. Zeker voor de verdere bestemmingen zoals bijvoorbeeld Amerika of Azië kunnen de kosten gauw oplopen. Wanneer je zeker wil zijn van de meest voordelige vliegtickets en geen goedkopere tickets mist, is het verstandig om vliegtickets van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Dit kan snel en eenvoudig via de website goedkope-vliegtickets.nl. Op deze website worden vliegtickets van een aantal van de grootste Nederlandse aanbieders verzameld.

Bekende en nationale aanbiedersHoe boek ik mijn vliegticket?

Het boeken van een ticket via goedkope-vliegtickets.nl is vrij eenvoudig en is in een paar stappen mogelijk. Je begint met het invullen van je reisgegevens. Deze gegevens bestaan uit de luchthaven waar vandaan je verstrekt, de luchthaven waar je op arriveert, je vertrekdatum en een eventuele datum van terugkomst, en het aantal personen dat zich binnen je reisgezelschap bevindt. Door vervolgens op ‘zoek vliegtickets’ te klikken, worden de beschikbare vluchten en vliegtickets voor je geladen. Je kan nu het gewenste ticket aanklikken, waarna je naar de betaalpagina wordt geleid en je betaling kan afronden.

Met korting op reis

Goedkope-vliegtickets.nl werkt regelmatig met kortingsacties en op de website is dan ook een aparte kortingspagina te vinden. Op deze pagina vindt je geregeld kortingscodes voor voordeel op je vliegtickets, en voor CheapTickets en SchipholTickets zijn er zelf vrijwel altijd lopende acties. Vul tijdens het boekingsproces de kortingscodes in en de kortingscode wordt automatisch verwerkt. Het totaal te betalen bedrag wordt verminderd met het bedrag aan korting.

Je reis van begin tot eind geregeld
Naast een voordelig vliegticket, is het ook fijn als de rest van je reis goed geregeld is. Via goedkope-vliegtickets.nl is het ook mogelijk om zaken als een huurauto te regelen en kan je je accommodatie boeken. Daarnaast heb je de optie om een parkeerplek om je vertrekluchthaven te reserveren, zodat je het voordeel hebt van met eigen vervoer naar de luchthaven komen, en je deze ook tegelijkertijd met een gerust gevoel achter kan laten.