Aankomsttijden Girona Airport

De aankomsttijden Girona Airport kunt u hier LIVE blijven volgen. Verwacht u vrienden of familie die landen op Vliegveld Girona dan kunt u hier de juiste aankomsttijden zien.  Ook als u zelf naar Girona vliegt en u gaat en hotel boeken of auto huren dan is het handig om door te geven wat de verwachte aankomsttijd is.

Heeft u een auto gehuurd op Girona Airport dan vindt u in de aankomsthal de autoverhuurbedrijven. Avis, Budget, Firefly, Goldcar en InterRent bevinden zich allemaal in de aankomsthal van het vliegveld.

Neemt u de bus vanaf het vliegveld naar bijvoorbeeld Girona Centrum, dan vindt u buiten de aankomsthal het busstation. Van hieruit vertrekken er regelmatig bussen naar Barcelona of Girona.

Ook vindt u buiten de aankomsthal genoeg taxi’s. De taxi standplaats is vrijwel altijd bezet met vrije taxi’s. U kunt bij aankomst direct naar uw bestemming vertrekken.

Naast de aankomsttijden kunt u natuurlijk ook vertragingen en actuele weerinformatie hier in de gaten houden. Op deze website kunt u direct de vooruitzichten voor het weer bekijken in Girona.

 

Auto huren bij aankomst Girona Airport

Heeft u nog geen auto gereserveerd en bent u wel van plan een auto te huren op het vliegveld van Girona? Hier vindt u een goedkope aanbieder voor het huren van een auto na aankomst op vliegveld Girona.

Hotel boeken op Vliegveld Girona

Heeft u vertraging of heeft u nog helemaal geen verblijf geboekt in Barcelona of Girona? Bij ons vindt u de meest voordelige aanbieders van Hotels. Een Hotel boeken gaat heel eenvoudig en snel. Wij hebben voor u de beste deals geselecteerd.