Auto huren op Vliegveld Alicante

Vliegt u binnenkort naar Alicante Airport en bent u van plan een auto te huren, dan hebben wij alle informatie hier voor u op een rijtje gezet. Een auto huren op de luchthaven kan vooraf gereserveerd worden of ter plaatse geboekt worden. Wij adviseren u de auto vooraf te reserveren. Dit is goedkoper en scheelt ook in wachttijd op het vliegveld van Alicante.

Waar vind u de autoverhuurbedrijven op Alicante?

Als u net bent aangekomen op de luchthaven van Alicante en u loopt de aankomsthal binnen, dan vindt u de balies van de autoverhuur bedrijven aan de rechterkant in de hal. Hier bevinden zich onder andere de volgende autobedrijven: Avis, Centauro, Europcar, Goldcar, Hertz, Enterprise Atesa, Sixt en Record Go.

Veel mensen die hier op vakantie gaan willen graag beschikken over een huurauto. Het is dus verstandig om van te voren hier een auto te reserveren.

Lees vervolgens flink wat reviews over de diverse verhuur bedrijven. Er zijn nogal wat misstanden bij sommige autoverhuur bedrijven over de afkoop van het eigen risico en het eventueel volgetankt terugbrengen. Het helpt hierbij om bij een auto huren niet altijd maar voor de goedkoopste aanbieder te kiezen maar ook goed de kleine lettertjes lezen en de reviews van andere mensen die u voorgegaan zijn.

Ook is het verstandig een auto te huren bij een wat meer bekender verhuurbedrijf zoals Avis, Europcar, Hertz, Sixt en Goldcar. Hier zijn tevens de wachttijden bij het ophalen en terugbrengen van de huurauto vaak minder lang dan bij de kleine goedkopere verhuurders.

Een goede aanrader om van te voren bij te reserveren is bijvoorbeeld Sunnycars. Deze aanbieder werkt samen met de meeste verhuurbedrijven en heeft vaak leuke aanbiedingen voor een huurauto. Houdt u er wel rekening mee dat de goedkoopste aanbieders altijd bovenaan staan op prijs gesorteerd. De meer betrouwbaardere auto verhuurders staan iets verder weg omdat ze wat duurder zijn.

Aankomst en vertrek op Alicante Airport

Houd altijd goed de aankomsttijden en vertrektijden in de gaten op onze website. Dan weet u exact hoe laat u de huurauto kunt ophalen of terugbrengen. Houd hierbij rekening met wachttijden. Iedereen wil vlak voor de vlucht de auto terugbrengen.

Meer informatie over huurauto’s in het buitenland

Wilt u van tevoren meer informatie opdoen over een auto huren in het buitenland? Kijk dan is op de website van de ANWB. Dit is uiteraard een onafhankelijke partij die tips geeft over autohuur. Vooral in het buitenland worden mensen nog wel is in de maling genomen bij het vol taken van de auto, het afkopen van eigen risico en eventuele schade.

Het loont zeker de moeite om een aantal reviews te lezen van mensen die u voorgingen en waarbij er problemen ontstonden met bijvoorbeeld het terugbrengen van de auto.

Op de website van de ANWB vindt u diverse handige informatie, maak hier vooral gebruik van.