Goedkope Vliegtickets Girona

Goedkope vliegtickets Girona zijn vrijwel elke periode van het jaar te verkrijgen. Is jouw bestemming Barcelona of Girona en wil je naar Vliegveld Girona reizen, dan kun je op verschillende manieren goedkoop vliegen.

In het laagseizoen vlieg je vrijwel dagelijks vanaf Eindhoven naar Girona met Transavia. Vanaf eind April zijn er ook genoeg vluchten vanaf Amsterdam naar Girona Airport. De goedkope vliegtickets vind je als je vroeg boekt. Hoe vroeger hoe goedkoper de tickets naar Girona.

Tips voor goedkope Vliegtickets!

  1. Hoe vroeger je boekt hoe goedkoper de tickets naar Girona. Vooral voor het hoog seizoen en in vakanties geldt dit. Weet jij al een paar maanden van te voren wanneer je naar Girona wilt reizen, boek dan ook meteen hier je ticket. Het scheelt enorm.
  2. Vanaf Eindhoven is over het algemeen goedkoper dan vanaf Schiphol.
  3. Kijk ook goed naar het aantal dagen tussen je heenreis en terugreis. Soms kan een dag langer veel verschil in ticket opleveren. Dit verschil is vaak groter dan een nacht langer in je hotel of appartement.

 

Meer informatie over Girona

Girona is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Girona ligt in de streek Costa Brava en is met zijn Universiteit ook een culturele stad. Het oude stadsdeel en de wijk Klein Venetië geven nog een echt pittoreske indruk van de Middeleeuwen.

Naast de imposante Kathedraal vindt u hier ook de Call, een van de eerste Joodse getto’s van Europa. Deze buurt vertelt de geschiedenis van de belangrijkste gemeenschap van de Catalaanse Sefardische Joden. Zeker de moeite waart om te bezoeken.