Hotel boeken Alicante?

Hotel boeken Alicante of in een van de bekende plaatsen in de Provincie Alicante dan kun je dat hier heel voordelig doen.  Alicante is een levendige stad aan de Costa Blanca. Binnen de provincie Alicante bevinden zich tal van bekende badplaatsen zoals Benidorm, Altea, Elche of Santa Pola.

Santa Pola is een echt authentiek Spaans plaatsje waar ook veel Spanjaarden hun weekenden of vakanties doorbrengen.  Het heeft een leuk en gezellig centrum waar je tot s ávonds laat van de gezellige terrasjes kunt genieten.

Op ongeveer 45 minuten rijden van de luchthaven van Alicante vind je de populaire badplaatsen Altea en Benidorm. Als je van rust houdt en lekker van Spaanse tapas wilt genieten dan is het oude centrum van Altea een echte aanrader.

Ben je meer van het uitgaan en houd je wel van een beetje drukte op straat dan is Benidorm erg leuk om heen te gaan. In de wintermaanden ligt de gemiddelde leeftijd hier vrij hoog, omdat veel ouderen in Benidorm overwinteren. In de zomermaanden worden de stranden en uitgaansgelegenheden  overspoelt met jonge toeristen.

Wil je snel en goedkoop een hotel boeken in Alicante of in een van de andere plaatsen dan bieden wij jou hele leuke accommodaties tegen zeer scherpe prijzen.

Hotel boeken in de wintermaanden

Alicante staat bekend om zijn gunstige klimaat. Zelfs in de winter is het hier niet koud en kun je zeker nog temperaturen verwachten van 17–18 graden. Vanaf maart kan het zelfs al 20 graden zijn. Wil je in de wintermaanden een hotel boeken in Alicante dan ben je stukken voordeliger uit.

Leuke hotels boek je al vanaf een paar honderd euro per week en ook de vluchten die vrijwel dagelijks naar Alicante vertrekken van Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam zijn erg goedkoop in deze periode.

Bekijk hieronder de beste aanbiedingen en lage prijzen voor een hotel boeken in Alicante.