De 3 beste all-inclusive vakantie vergelijkers!

De 3 beste all-inclusive vakantie vergelijkers!

Het is bijna weer zo ver! De dagen worden langer en het weer begint steeds mooier te worden. Genoeg reden om alvast een vakantie te boeken voor de zomer zodat je de beste deal kunt pakken!  Lekker genieten van luxe op een all-inclusive vakantie in de zon. Maar waar ga je heen? Dit is voor de meeste mensen het lastigste gedeelte, het kiezen van een bestemming. Daarnaast is een goede prijs natuurlijk ook van belang. Gelukkig zijn er veel vergelijkingswebsites die je hier een handje bij kunnen helpen. Op dit soort websites kun je zoeken naar de mooiste hotels of de goedkoopste vliegtickets. We hebben de beste vergelijkingswebsites voor het vinden van de beste all-inclusive vakantie voor je op een rijtje gezet. Zo ben je verzekerd van de goedkoopste deal! 

De voordelen van een all-inclusive vakantie

Een all-inclusive vakantie brengt vele voordelen met zich mee. Zo weet je van te voren precies hoeveel geld je kwijt bent aan de hele vakantie. Het eten, drinken, snacks en ijsjes zijn bij veel pakketten inbegrepen. Daarnaast heb je bij veel resorts de mogelijkheid om gebruik te maken van de prachtige zwembaden, sauna’s en alle andere faciliteiten. Hiervoor hoef je in de meeste gevallen niet extra te betalen. Je kunt dus zo vaak de sauna bezoeken als je wilt! En de kinderen kunnen natuurlijk iedere dag naar het aquapark als ze dat zouden willen. Dit zorgt ervoor dat je zorgeloos op vakantie kan zonder je enigszins druk te maken over de kosten.

Als je de prijs voor een all-inclusive vakantie vergelijkt met een zelf samengestelde vakantie zul je je verbazen over het prijsverschil. Aanbieders hebben de mogelijkheid om dit soort pakketten in grote hoeveelheden in te kopen en hebben daardoor de mogelijkheid om de prijzen nog verder te drukken. Dit kan zeker als je op vakantie gaan met een groep veel geld schelen.

Is het niks voor jou om de hele dag te ontspannen aan het zwembad? Dan kan een all-inclusive vakantie alsnog een hele goede optie zijn. De meeste hotels organiseren namelijk daguitjes naar leuke bestemmingen in de buurt of organiseren andere activiteiten. Het zal dus zeker geen saaie vakantie worden!

Lastminute.com

Weet je nog niet in welke week je vrij bent? Gelukkig heb je dan de mogelijkheid om een last minute reis te boeken. Voor avontuurlijke vakanties kun je terecht voor de beste last minute all-inclusive vakanties bij lastminute.com. Er worden op deze website allerlei all-inclusive pakketten aangeboden binnen en buiten Europa. Zo kun je onder andere naar Griekenland, Tunesië of de Canarische eilanden. De website is makkelijk in gebruik. Je hebt de mogelijk om zelf een vakantie samen te stellen of meteen te gaan voor een samengesteld pakket. Mocht je nog niet weten waar de reis naar toe gaat? Dan kun je terecht op de website voor wat inspiratie. Je zult hier dan zeker geen probleem hebben met het vinden van een leuke vakantie. 

Sunweb Vakanties

Een andere populaire vergelijkingswebsite voor all-inclusive vakanties is Sunweb Vakanties. Als je houdt van een groot aanbod dan ben je hier zeker op het goede adres. Sunweb verzorgt reizen naar tientallen verschillende bestemmingen denk Spanje, Portugal en Egypte. Ben je benieuwd naar alle bestemmingen? Naast dat je heel specifiek kunt zoeken op datum, locatie en andere voorkeuren biedt Sunweb ook verschillende overzichten aan. Zo heb je de mogelijkheid om specifiek te zoeken voor de goedkoopste last minute deals of all-inclusive vakanties op plekken waar alleen volwassenen mogen komen.

Thomas Cook

Thomas Cook staat ook bekend om haar grote aanbod wanneer het gaat om goede deals. Deze prijsvergelijkingswebsite heeft niet alleen een hele handige zoekfunctie, maar laat je ook eenvoudig een maximaal budget invullen. Je kunt je ook laten verrassen. Boven de zoekbalk kun je op de knop ‘verras me’ klikken. Vervolgens kun je kort invullen waar je naar opzoek bent en vervolgens krijg je een overzicht met verschillende prachtige bestemmingen voor een leuke prijs. Bij Thomas Cook kun je terecht voor all-inclusive vakanties naar onder andere Marokko, Kroatië en Cyprus. Boek hier jouw all inclusive vakantie voor de zomer!