Vliegtickets Dusseldorf

Vliegtickets Dusseldorf

Vliegveld Dusseldorf

Dusseldorf Airport is de op twee na grootste luchthaven van Duitsland. Alleen Munchen Airport en vliegveld Frankfurt zijn groter. Jaarlijks weten miljoenen reizigers vliegveld Dusseldorf, op tien kilometer van het centrum, te vinden. Vliegtickets Dusseldorf zoeken is dan ook net zo gemakkelijk als vliegen vanaf Schiphol in Nederland. Een groot voordeel hiervan is vooral dat je goedkoper vliegt.

Hoe vind je vliegtickets Dusseldorf?

Goedkope vliegtickets Dusseldorf vinden doe je makkelijk online. Via de verschillende vergelijkings- en boekingssites, kun je aangeven vanaf welke luchthaven je wilt vertrekken. Als je aangeeft dat je graag vanaf deze stad wilt vertrekken, vind je snel en eenvoudig vliegtickets. De grotere vergelijkingssites hebben vaak een groot aanbod, ook met vluchten van grotere aanbieders als KLM, Air France en RyanAir.

Een tip van ons: als je flexibel kunt reizen, kun je het grootste voordeel behalen. Wanneer je dit aangeeft bij het vergelijken, zul je zien op welke dagen je het goedkoopst kunt reizen. Vanzelfsprekend kost doordeweeks, vroeg in de ochtend, reizen bijvoorbeeld minder dan in het weekend of in de middag of avond.

Vergelijken vliegtickets Dusseldorf

Het vergelijken van vliegtickets Dusseldorf is net zo gemakkelijk als het vergelijken van tickets vanaf een andere luchthaven. Het vliegveld is opgenomen in de vergelijkingstools van de meeste websites. Ook op onze website vind je een overzicht van de beste aanbiedingen voor goedkope vliegtickets Dusseldorf.

Het is bij het vergelijken handig als je openstaat voor het vliegen met alle airlines. RyanAir is bijvoorbeeld een van de bekendste aanbieders. Vueling kan ook vliegtickets aanbieden tegen concurrende prijzen. Als je flexibel bent in je keuze voor een airline en precieze vertrekdatum, valt er veel geld te besparen.

Naar welke plaatsen vanaf Dusseldorf Airport?

Als je naar vliegtickets Dusseldorf zoekt, zul je uitvinden dat de meest uiteenlopende bestemmingen vanaf deze luchthaven beschikbaar zijn. Vanaf deze luchthaven is het mogelijk om goedkoop naar de meest populaire bestemmingen te vliegen. Denk bijvoorbeeld aan Istanbul, Bangkok, Los Angeles, Berlijn of Mallorca.

Andere bestemmingen waar je vanaf Dusseldorf Airport naar toe vliegt, zijn Wenen, Barcelona, New York, Colombo en Zürich. Kortom: een heel breed scala aan plaatsen. Heb je goedkope vliegtickets Dusseldorf gevonden? Dan bespaar je aardig tegenover vliegen vanaf Schiphol en reis je net zo comfortabel.

Waarom vliegen vanaf luchthaven Dusseldorf?

Vliegen vanaf luchthaven Dusseldorf wordt steeds populairder. Een van de belangrijkste redenen is de concurrerende prijzen. Goedkope vliegtickets Dusseldorf vinden is online heel eenvoudig en de meeste mensen hebben wel een autorit naar deze stad over om goedkoop op vakantie te gaan.

Door de groei van deze luchthaven kan het meer dan 180 bestemmingen aanbieden. Nederlanders weten de airport gemakkelijk te vinden, want het ligt vlakbij de Nederlandse grens. Ook met het openbaar vervoer is de luchthaven uitstekend te bereiken. De afstand van de eigen woonplaats tot Dusseldorf is vaak niet veel groter dan de afstand van de eigen woonplaats tot Schiphol. Eigenlijk maakt het voor de afstand dus niet uit vanaf welke luchthaven je vertrekt. Voor de prijzen, daarentegen, wel.

Wie wel eens bij Schiphol heeft geparkeerd, weet dat betalen daar zeer zeker niet goedkoop is. Dat voordeel heeft luchthaven Dusseldorf wel: het parkeren is er goedkoop en gemakkelijk. Zo kun je er onder meer valet-parkeren of gebruik maken van de shuttlebus.

Meer besparen door vroeg te boeken

Vliegveld DusseldorfOok op vliegveld Dusseldorf geldt dat er meer te besparen valt, als je al vroeg boekt. Last minutes kunnen goedkoop zijn, maar het blijft altijd een gok of je de goedkope vliegtickets Dusseldorf echt in handen hebt. Als je vier tot zes maanden voor vertrek vergelijkt en boekt, kun je de beste prijzen vinden. Ga ook op zoek naar eventuele acties en kortingen van de airlines die vliegen vanaf deze luchthaven.

Pas wel op voor eventuele wijzigingen. Als je wilt omboeken, of iets aan je reservering wilt aanpassen, moet je hiervoor vaak bijbetalen. Deze extra opties kunnen prijzig zijn. Daarom is het het handigst en voordeligst om later niets meer te wijzigen, en te meten of je (hand)bagage aan de door de luchtvaartmaatschappij gestelde afmetingen en gewicht voldoet.

Airlines Dusseldorf Airport

Op Dusseldorf Airport zijn meer dan 60 luchtvaartmaatschappijen actief. Zij bieden vluchten aan vanaf deze populaire luchthaven. Vooral prijsvechter Ryanair maakt veel gebruik van dit airport. Andere populair aanbieders zijn:

 • Eurowings;
 • Lufthansa;
 • Turkish Airlines;
 • Air Baltic;
 • Aer Lingus;
 • Aeroflot;
 • Corendon;
 • Emirates;
 • Finnair;
 • KLM;
 • Malaysia Airlines;
 • SAS;
 • SWISS;
 • Tuifly;
 • Vueling.


Kortom: vliegveld Dusseldorf is een volwaardig alternatief voor vliegveld Schiphol, met goedkope vliegtickets Dusseldorf, goede parkeergelegenheden, een korte afstand tot Nederland en een groot aanbod van luchtvaartmaatschappijen.