De leukste campings in Dalmatië

Vanaf vliegveld Düsseldorf heb je de mogelijkheid om te vliegen naar de steden Zadar en Split in Kroatië. Vanaf hier ben je in no time bij de kust van Kroatië in de regio Dalmatië. In deze omgeving zijn meerdere leuke campings waar je goed kunt vertoeven met het hele gezin. We hebben de leukste campings in Dalmatië voor je op een rijtje gezet.

Camping Zaton Holiday Resort

De naam zegt het al, op deze camping waan je je op een waar resort. Het is een grote camping met enorm veel voorzieningen die vier sterren heeft weten te bemachtigen. Je hebt er een zwembadcomplex en zelf een winkelpromenade waar je urenlang door kunt brengen. Daarnaast kun je er ook terecht voor een lekker hapje en drankje in één van de restaurants.

De camping is gelegen naast de stad Zadar. Hier kun je naar toe gaan wanneer je meer van het stadsleven wilt ervaren. Wil je juist cultuur snuiven? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen in een idyllisch dorpje genaamd Nin. Hier kun je te voet naartoe. Dit is een enorm leuk uitje voor het hele gezin.

Camping Solaris Beach Resort

Houdt het hele gezin van zwemmen? Dan is het Solaris Beach Resort dé plek voor jullie. Onder toeristen is dit een erg populaire camping Kroatië, dit komt met name door de vele avonturen die je er kunt beleven. Zo is de camping gelegen aan een zandstrand. Het strand is 4 kilometer lang, je zult er dan ook zeker een plekje kunnen vinden. Daarnaast ligt de plek Krka ook in de buurt. Hier kun je prachtige watervallen aanschouwen.

Er is ook genoeg te doen op de camping zelf. De camping heeft namelijk een waterpark met allemaal toestellen waar de kinderen kunnen spelen. Ook zijn er meerdere waterglijbanen. Het is een geweldige kampeerbestemming voor jong en oud. De tijd zal dan ook veel te snel gaan!

Deze camping ligt precies in het midden van de steden Split en Zadar. Je zou dus naar beide bestemmingen kunnen vliegen om vervolgens door te reizen naar de camping.

Camping Belvedere Trogir

Dalmatië heeft veel mooie plekken. Toch springt de ligging van camping Belvedere Trogir er toch echt uit. Dit komt met name door de goede liggen van de camping. Deze camping is gelegen naast de stad Split. De omgeving is erg populair onder toeristen. 

Het uitzicht vanaf de camping is adembenemend. Terwijl je in het zwembad ligt heb je namelijk een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende eilandjes. Een indrukwekkend gezicht waar je de hele vakantie van kunt genieten.

Daarnaast zijn de faciliteiten op de camping van uiterst goede kwaliteit. Zo kun je er heerlijk dineren of een heerlijke cocktail drinken. Daarnaast kun je voor de dagelijkse boodschappen terecht in de campingwinkel. Ook is er een fruit- en groentekraam waar je de lekkerste producten kunt kopen.

Er zijn volop activiteiten te doen op de camping. Of je nou zin hebt in een potje tafeltennis of voetbal. Daarnaast is ook hier een enthousiast animatieteam aanwezig die de kinderen kan vermaken. Het wordt een vakantie om nooit te vergeten!