NBTC / Holland Marketing tourt met Panorama caravan door Nederland

Update: NBTC Online Persconferentie over Ode aan het Landschap op

dinsdag 11 mei om 11 uur Livestream met direct toegang via: vimeo.com/541566390/5ab26…

Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen tourt voor haar landelijke campagne Ode aan het Landschap deze lente en zomer met een unieke ‘Kip Panorama-caravan’ door Nederland.

“Binnen het gevoel dat je buiten bent, beleef de Kip Panorama Shelter”

Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC / Holland Marketing) is voor het themajaar Ode aan het Landschap een bijzondere samenwerking aangegaan met Kip Caravans en de ontwerper Karel Bodegom. Zij produceerde samen het kunstobject en prototype ‘de Kip Panorama Shelter’. Deze concept caravan is met zijn bescheiden 6m2 speciaal ontwikkeld is om de natuur in ongekende vergezichten visueel naar binnen laten komen. De Panorama Shelter tourt tijdens het Ode aan het landschap jaar langs Nederlandse natuurlocaties om deze te promoten.

Quote uit ANWB Kampioen Eropuit (april 2021) over de Kip Panorama Shelter [1]: ” Ook binnenin de caravan heb je het gevoel dat je midden in de natuur staat .”

Quote uit Dagblad van het Noorden (17 april 2021) over de Kip Panorama Shelter [1]: “ De tournee met de Panorama Shelter zal in elk geval de tongen losmaken.

Ode aan het Landschap

In 2021 werken zeven partners samen in het themajaar Ode aan het Landschap dat meer kennis, aandacht en waardering wil genereren voor ‘ons eigen’ Nederlandse landschap. Een heel jaar lang zijn er kunstprojecten, tentoonstellingen, excursies, wandel- en fietsroutes en evenementen in de Achterhoek, Flevoland, Friesland, de Hollandse Waterlinies, Limburg, Nationale Parken en Noord-Holland. In het themajaar Ode aan het Landschap komen natuur, cultuur en geschiedenis samen in meer dan 25 verschillende projecten.

Kip Panorama Shelter vanaf mei on tour

Een prominent project en beeldmerk van Ode aan het Landschap is de speciaal hiervoor ontwikkelde Kip Panorama Shelter. Dit voorjaar en zomer zal de Panorama Shelter veelvuldig worden ingezet voor de promotie van Ode aan het Landschap . Vast staat dat in de maand mei twee influencers van @ByNomads.nl met de Kip Panorama Shelter de activiteiten van de 7 partners gaan bezoeken en hier overnachten op exclusieve natuurlocaties.

———————————————————————————

Lees hier het hele persbericht hier online en bekijk alle rechtenvrije foto’s + video: kipcaravans.nl/nieuws/pan…

Getoonde afbeeldingen in dit bericht mogen rechtenvrij door de ontvanger gebruikt worden. Grote varianten kunnen worden opgestuurd. Graag ontvangt Kip Caravans wel een melding wanneer en waar er gepubliceerd wordt.

[1] kipcaravans.nl/nieuws/?ut…

Leave a Reply