Overnachten Dusseldorf

Overnachten Düsseldorf

Vliegveld Düsseldorf is een vliegveld met veel voordelen. Vanaf dit vliegveld vertrekken is vaak goedkoper dan vliegen vanaf Schiphol en het is er minder druk dan in het vliegveld in Amsterdam. Maar helaas ligt Düsseldorf voor veel Nederlanders niet naast de deur. Een overnachting kan dan noodzakelijk zijn. Maak van de nood een deugd en verblijf in prachtige wijken en heerlijke hotels.

Wat te doen in Düsseldorf?

Overnachten Dusseldorf

Terwijl je je voorbereid op je vlucht, kun je Düsseldorf zelf nog even in. Bezoek bijvoorbeeld de Grosse Kirmes am Rhein in de zomer. Dit is de grootste kermis aan de rijn. Of ga lekker shoppen in de luxe boetieks aan de Köningsallee en de grote warenhuizen aan de Schadowstrasse. In de Altstadt vind je leuke vintage winkeltjes.

Maak kennis met de Rheinuferpromenade: dé plek om in deze stad tot ontspanning te komen. Je kunt een wandeling langs de Rijn maken, of plaats nemen op een bankje. Deze plek wordt gezien als ‘de langste bar van de stad’ en heeft talloze terrassen.

Hotels Düsseldorf vinden

Vertrekt je vlucht vroeg in de ochtend? Dan kan overnachten Düsseldorf noodzakelijk zijn. Hotels Düsseldorf vinden is minder lastig dan je denkt. In de buurt van het vliegveld zijn aardig wat hotels te vinden, die een hoge mate van gastvrijheid bieden. Zoek een hotel binnen je budget en geef aan met hoeveel personen je wilt verblijven. Geef ook aan hoelang je zou willen blijven. Je kunt daarna zien welke hotels geschikt zijn, en uitzoeken welk hotel het dichtst bij het vliegveld ligt.

Misschien vind je het niet zo erg als de hotels Düsseldorf wat verder van het vliegveld liggen, maar hecht je meer waarde aan de wijk waarin je verblijft. Zo is Medienhafen in Düsseldorf bijvoorbeeld een populaire plek om te overnachten Düsseldorf.

Hotels rond het vliegveld

Overnachten Dusseldorf

Populaire hotels rond het vliegveld zijn onder meer het Sheraton Düsseldorf Airport, het Maritim Hotel Düsseldorf Airport, het Lindner Hotel Düsseldorf Airport, en het ontzettend Nederlandse Van der Valk. Helemaal ingericht op de behoeften van Nederlandse reizigers die vliegen vanaf Düsseldorf Airport.

Na je overnachting kun je zorgeloos je auto parkeren op de parkeerplaats bij het vliegveld. Voor een kleine prijs kun je goede service genieten, met minimale afstand tot de terminal.